Aanmelden

Wilt u en/of uw kind meelopen met #AV078? Van harte welkom! Leuk dat u deel uit wilt gaan maken van dit prachtige evenement in Zwijndrecht! Voor u wordt alles gratis georganiseerd door vele vrijwilligers. Wij vragen u slechts om u via onderstaand formulier aan te melden. In verband met de veiligheid is dit van groot belang!

Groepen aanmelden?

Wilt u een groep inschrijven voor de Avondvierdaagse dan kan dat met dit te downloaden formulier. Wij vragen u het formulier compleet in te vullen en retour te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..  Het is belangrijk voor de veiligheid en organisatie van de avondvierdaagse dat uw het formulier volledig en accuraat invult. Wij zullen met u contact opnemen na het invullen van het formulier.

Let op:

  • U kunt zich aanmelden t/m vrijdag 21 augustus 2020.
  • Er is een beperkt aantal plaatsen voor de lopers beschikbaar, dus wacht niet te lang met aanmelden.
  • Na je aanmelding ontvang je een automatische bevestiging (check ook je spamfilter!). Deze is nodig voor het ophalen van het polsbandje.
  • De begeleider is het contactpersoon en verantwoordelijke. Loopt deze zelf ook mee? Van harte welkom! Vul deze naam dan óók in als deelnemer. Alleen opgegeven deelnemers ontvangen een polsbandje en mogen dus meelopen!
Please type your full name.
Invalid email address.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input

Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Aangesloten bij
Klik op het logo van JOGG voor meer informatie!
Mede mogelijk gemaakt door

Copyright © 2020 Avondvierdaagse Zwijndrecht. Alle rechten voorbehouden  |  Design & Development Ministerie van Visuele Zaken.